Witam.Zastanawiam się nad zakupem samochodu rocznik 2007> pomiędzy ford s-max 2,0 i toyotą avensis 2.0 kombi.Ciekaw jestem waszej opinii co do tych aut i waszego ewentualnego wyboru .
To ja może o fordzie.Jeżeli chodzi o silnik, to jest to dosyć bezawaryjna jednostka.Zawieszenie podobnie.Miejsca w środku bardzo dużo.Ogółem samochód warty polecenia, no i jeszcze ten wygląd . (rozumiem że chodzi o benzyne?)
"Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców"-Colin McRae
Miałem S-Maxa przez 2 lata, sprzedałem go dopiero niedawno. Z czystym sumieniem mogę CI polecić ten samochód bo jest naprawdę wyjątkowy. Wielki bagażnik, pełno miejsca dla pasażerów w połączeniu z komfortem jazdy i dynamiką dają naprawdę dużo przyjemności. Ja uużytkowałem egzemplarz z silnikiem Diesla 2.0 TDCi 163 KM ale z benzynowych polecałbym Ci 2.5 220KM, to niezły potworek
Toyota Corolla AE86 "Hachi-Roku" (1983–1987) To najsłynniejsza, kultowa odmiana. Uwieczniono ją nawet w japońskiej mandze, a następnie w serialu anime, "Initial D". To historia młodego chłopaka, który przeżywa swoje przygody za kierownicą tylnonapędowego modelu ...
Alkohol przyczyną 25% ofiar na drogach Około 25% wszystkich ofiar śmiertelnych wypadków drogowych w Unii Europejskiej ma związek ze spożyciem alkoholu − wynika ze statystyk przedstawionych w raporcie Europejskiego Obserwatorium Bezpieczeństwa Ruchu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.