Ford Explorer IV-czy warto??

27 Gru 2008, 16:37

Witam wszystkich wielbicieli czterech kółek! :) W najbliższym czasie planuje zakup wygodnego SUV-a dla siebie i dla mojej rodzinki. Jako, że jestem fanem aut "made in USA" i ostatnio są one dostępne w przystępnych cenach, interesują mnie głównie amerykańskie krążowniki. Jestem świadomy "spalania" i ewentualnych problemów z naprawą. Ostatnio przeglądałem otomoto i przez przypadek natrafiłem na [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł].
Przyznam się, że nie widziałem wcześniej tej generacji Explorera, ale autko zrobiło na mnie piorunujące wrażenie. Spełnia wszystkie moje oczekiwania-napęd 4x4, w miarę dobre wyposażenie i V8 ponoć z Mustanga 8).
Gdyby się udało opuścić do 60k PLN byłby w moim zasięgu... Wg mnie to dobra cena, obecnie raczej nie dałoby rady taniej sprowadzić.
Czekam na Wasze opinie. Co o nim myślicie? Czy ktoś z Was zna to autko? Czy warto się nim interesować?...
chevy68
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Udany silnik 8AR-FTS turbo "200t" - Lexus
    Przez całe dekady Lexus konsekwentnie wyposażał swe samochody w benzynowe silniki wolnossące – od słynącej z wyjątkowej kultury pracy widlastej ósemki w pierwszym flagowym Lexusie LS 400, po pięciolitrowe V8 ...
    Toyota Supra - 5 rzeczy o których warto wiedzieć
    Toyota Supra to ikona samochodów sportowych i bardzo ważny model w historii Toyoty. Pierwsza Supra pojawiła się na rynku pod koniec lat 70. i aż do 2002 roku samochód był sprzedawany nieprzerwanie w postaci ...