Zastanawiam się nad tymi 2 autkami. Mam budżet około 26 tys zł. Samochód do codziennej jazdy. Trochę miasta i trochę poza miastem. Samochód dla 2 dorosłych osób plus dziecko. Zależy mi na nowym roczniku i na tym żeby był mało awaryjny. Zastanawiam się nad Ford Fiesta MK7 120 km albo nad Fiat Bravo TJ120 lub 150 km. Brałem pod uwagę jeszcze Renault Megane 1.6 ale chyba będzie gorszy od Fiesty czy Bravo.
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Układ wydechowy o zmiennej długości – 1989 rok Układ wydechowy o zmiennej długości to domena samochodów sportowych i aut o wysokich osiągach, choć zdarza się, że pojawia się on w sedanach, w których klekot Diesla nie licuje ze sportowym wizerunkiem producenta. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.