jestem młodym kierowcą i stoję przed decyzją zakupu nowego samochodu. W grę wchodzą Hyundai i30 1.4 100 KM Classic Plus oraz Ford Fiesta 2013 (96KM, 1.4). Waham się nad wyborem - może macie jakieś doświadczenia, przemyślenia - w miarę konieczności podam więcej info (cenowo troszkę drożej wychodzi i30, ale to przełknięcia).
Opcjonalnie jeszcze rozważałem nową Corsę, ale trochę oklepany ten model ?
łańcuch to znaczy, że teoretycznie rozrząd powinien być niewymienialny czyli tańszy
Nowocześniejszy rozumiem to, że i30 wyszedł na rynek w 2012r a fiesta bodajże w 2008r i teraz ostatnio był lifting ale to dalej konstrukcja sprzed 5 lat.
Z Fiestą nie miałem styczności, ale i30 mogę polecić. Pracowałem w autoryzowanym serwisie hyundaia w Warszawie i pare tych aut przeszło przez moje ręce. Szczerze polecam
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.