Ford fiesta - warto?

26 Cze 2009, 00:37

Drodzy forumowicze.
Jestem tu nowy i chcialbym sie was poradzic, co myslicie o tym.
Wiem, ze na podstawie kilku zdjec ciezko cokolwiek powiedziec, ale doradzcie czy za taka kase z takim wyposazeniem warto zawracac sobie glowa ta fiesta.

[link do Autotrader wygasł]
brezniew
Nowicjusz

Miejscowość: znienacka

26 Cze 2009, 08:47

brezniew napisał(a):Drodzy forumowicze.
Jestem tu nowy i chcialbym sie was poradzic, co myslicie o tym.
Wiem, ze na podstawie kilku zdjec ciezko cokolwiek powiedziec, ale doradzcie czy za taka kase z takim wyposazeniem warto zawracac sobie glowa ta fiesta.

[link do Autotrader wygasł]
niewiem skąd ten kierunek poszukwań/polski komis/ przecież to prawdopodobnie unfall bo gość innaczej by nie zarobił -taka jest prawda o młodych autach z zachodu/ pytanie gdzie dostał bo motor może być zdrowy -powiem tak oglądaj ale z mechanikiem
ps poco błądzisz po polsce ,przecież w DE jest dużo młodych wozów bez uszkodzeń i pewnych ale cena wyższa niż w PL , więc zastanów się skąd te okazje a naipewniej jest kupić autko nawet 10 letnie ale zadbane i w pełni serwisowane z dużym przebiegiem a nie takie co w ASO było razy dwa-i niespodzianki dobiero przed nim -podumaj przy jęczmieniu i opanuj emocje przy komisach bezwypadkowych z blacharzem za miastem
max23
Początkujący

Miejscowość: elbląg

27 Cze 2009, 06:22

Za tę kasę poszukałbym sobie Focusa w 1,6-jeśli to miałby być Ford.
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak przygotować się Rajdu Dakar na 130 procent!
    Rajd Dakar to jedno z największych wyzwań dla sportowców. Blisko dwa tygodnie i dziewięć tysięcy km walki w nieznanym terenie, w piekielnym upale i twardej rajdówce, w której trzeba podejmować dziesiątki ...
    Lexus NX w pogoni za dziecięcymi marzeniami
    Jak trafić klipem reklamowym do inteligentnych odbiorców? Zbudować przekaz na pozytywnych uczuciach, wprawić w wibracje poczucie humoru i szybko zakończyć niespodzianką. Taki właśnie jest nowy, 30-sekundowy film reklamujący ...