Ford Focus 1.8 TDDI czy to auto nie jest powypadkowe ??

20 Wrz 2011, 18:59

Otóż znalazłem na allegro fajnego focusa w dobrej cenie i wszystko ładnie pięknie ; d lecz wpadła mi w oko jego kierownica obręcze są powycierane ale auto ma 190 tys przebiegu lecz środek tam gdzie jest poduszka jest w zupełnie innym kolorze i to mnie martwi czy auto nie jest po stłuczce może wyszczelił airbag czy poduszka wraz z tym plastikiem nie jest przekładana z innego dawcy ?
O to ling do focusa proszę o odp : [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
guchy77
Nowicjusz

Auto: Audi A4

20 Wrz 2011, 19:03

Pewnie powypadkowy, nawet sprzedajacy nie probuje ukryc tego faktu, bo nie ma informacji ze autko jest bezwypadkowe. Ale rowno jest zlozony. :p
Czimi
Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: W210 220 CDI

20 Wrz 2011, 19:15

kierownica tak wygląda dlatego że jest z pianki a nie ze skóry. Mondeo mają tak samo
"Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców"-Colin McRae
cramp12
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 2
Auto: ford mondeo 2.0 tdci 130km
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

20 Wrz 2011, 20:54

Auto jest z Włoch a więc mogło coś być na rzeczy.Ja patrząc na fotki stwierdzam że coś było z tyłem (klapa nierówno jest złożona).Co do kierownicy to jest to normalna rzecz w większość aut.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

21 Wrz 2011, 10:11

Najlepiej jest zabrać ze sobą miernik i kogoś kto wie na co popatrzeć, a przede wszystkim zabrać auto na kanał i porządny przegląd z geometrią włącznie.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Skoda Octavia - zmodernizowana trzecia generacja modelu
    Premiera gruntownie zmodernizowanej trzeciej generacji modelu OCTAVIA miała miejsce 10 stycznia w Akademii Sztuk Pięknych w Wiedniu. Podczas trwającej dwadzieścia minut prezentacji Prezes Zarządu ŠKODY Berhnard Maier ...