Proszę o porade mam zamiar kupić auto. Interesują mnie dwie marki Ford Fucus i Astra II. Oba auta w wersji kombi i z silnikiem diesla.
Rocznik jaki mnie interesuje to 1999-2002. Proszę o poradę na jaki model się zdecydować. Jakie są plusy obydwu aut a jakie minusy, itd.
Z góry dziękuje.
lukaszkomza: Wiesz, ja trochę już lat mam...mógłbyś mi i Kolegom przy okazji objaśnić, za co nie lubi się opli, a fordów jeszcze bardziej? Ile miałeś opli - modele i podobnie z fordem...czy: no, bo tak słyszałem...ludzie gadają...???
Ople maja słabą blacharke a fordy jeszcze gorsza, poza tym fordy w porównaniu z innymi samochodami tej samej klasy troche duzo palą. Wedlug mnie najlepsze auta to Volksvagen BMW Mercedes Audi, ale niech kazdy decyduje sam jakie auto chce kupic ja mam swoje zdanie na ten temat a inni maja inne Pozdrawiam
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Lexus LC Convertible Czas na prawdziwą nowość na rynku kabrioletów. To model LC Convertible, czyli pierwszy samochód Lexusa z miękkim dachem. Japońskie auto dopiero trafia do pierwszych właścicieli, ale zdążyło już skraść serca ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.