Ford focus czy opel astra II który?

08 Paź 2007, 19:42

Proszę o porade mam zamiar kupić auto. Interesują mnie dwie marki Ford Fucus i Astra II. Oba auta w wersji kombi i z silnikiem diesla.
Rocznik jaki mnie interesuje to 1999-2002. Proszę o poradę na jaki model się zdecydować. Jakie są plusy obydwu aut a jakie minusy, itd.
Z góry dziękuje.
magazynier
Nowicjusz

Miejscowość: barlinek

11 Paź 2007, 07:52

Mój znajomy ma taką Astrę. Jest bardzo zadowolony. Mało pali i nic przy nim nie robi :)
limonka
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

20 Paź 2007, 08:51

limonka ma racje ja wybrałbym opla bo mniej pali i jest mniej awaryjny nie lubie opli ale fordów nie lubie bardziej, kup opla

najlepsze auta to mercedesy
bez gwiazdy nie ma jazdy :D
lukaszkomza
Początkujący

Miejscowość: Więcbork

20 Paź 2007, 15:39

:shock: lukaszkomza: Wiesz, ja trochę już lat mam...mógłbyś mi i Kolegom przy okazji objaśnić, za co nie lubi się opli, a fordów jeszcze bardziej? Ile miałeś opli - modele i podobnie z fordem...czy: no, bo tak słyszałem...ludzie gadają...??? :wink:
fordon

20 Paź 2007, 17:47

Ople maja słabą blacharke a fordy jeszcze gorsza, poza tym fordy w porównaniu z innymi samochodami tej samej klasy troche duzo palą. Wedlug mnie najlepsze auta to Volksvagen BMW Mercedes Audi, ale niech kazdy decyduje sam jakie auto chce kupic ja mam swoje zdanie na ten temat a inni maja inne Pozdrawiam
lukaszkomza
Początkujący

20 Paź 2007, 17:50

Poza tym jestem mechanikiem i ładnych pare aut naprawilem
lukaszkomza
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus LC Convertible
    Czas na prawdziwą nowość na rynku kabrioletów. To model LC Convertible, czyli pierwszy samochód Lexusa z miękkim dachem. Japońskie auto dopiero trafia do pierwszych właścicieli, ale zdążyło już skraść serca ...

21 Paź 2007, 11:25

ja wybralbym astre II wedlug mnie jest ladniejsza niz focus poza tym moj kumpel ma taka astre i jest bardzo zadowolony
mercedes_190_2.0_E
Nowicjusz