Mały problem z wyborem auta do 10000

19 Paź 2007, 14:23

Witam Wszystkich i jednocześnie proszę o Waszą pomoc i radę.
No więc tak zastanawiam się nad kupnem auta(mojego pierwszego ;p)
wielu znajomych mówiło mi o różnych autach i pozwolę wypisać sobie kilka modeli i marek aut ,które zostały mi polecone i jednocześnie proszę o komentarze do danego auta jeżeli ,ktoś miał do czynienia z danym modelem auta lub wie co nie co na temat tego auta.Nie szukałem opisów aut na stronach ,ponieważ jak Wiecie często bywają nie precyzyjne lub nie obiektywne.Ok ,troche się rozpisałem ale już przechodzę do meritum

Audi a4(do 99r)
Mercedes c klasse(do 99r)
Hyundai Sonata(rocznik od 93 do 99)
Ford Scorpio (wersja mkIII bodajże)
Opel Vectra B(Ten w nowszej budzie)
Mazda 626(do 99r)

Słyszałem również ,że można przywieźć z Reichu za kasę ,którą dysponuje auta typu VW Passat ten w nowszej budzie i Skode Octavie w całkiem niezłym stanie.Jeszcze raz proszę o Waszą pomoc i z góry Dziękuję.

ps.Proszę bardzo o w miare wyczerpujące opisy aut zarówno ich wady i zalety.Pilnie proszę o odpowiedzi.
PSYCHO_FAN
Nowicjusz

19 Paź 2007, 20:31

ja na twiom miejscu kupiłbym mercedesa c klase. jest prawie bezawaryjny. Najlepiej w dieslu 2.2 16v silnik nie do zdarcia czasem sie zdarza ze tylna klapa troche gnije ale w nowszych rocznikach tj. 98 99 nie powinno to wystepowac pozdro

Bez gwiazdy nie ma jazdy !!!!!!! :D
lukaszkomza
Początkujący

Miejscowość: Więcbork

21 Paź 2007, 11:33

witam ja równiez kupilbym mercedesa c klasse bo merce to twarde auta (nie do zdarcia)
mercedes_190_2.0_E
Nowicjusz

Miejscowość: Więcbork
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Efekt niewidzialnego Goryla - co to takiego?
    Czy można za bardzo skoncentrować się na jakimś zadaniu? Czy można nie zauważyć osoby przebranej za goryla? Badania naukowe pokazują, że tak(*). Nasz umysł eliminuje niektóre bodźce wzrokowe i słuchowe, żeby w pełni ...