Witam mam problem z focusem mk2 zacząl mi strasznie dużo palić w trasie jechałem ciągiem 600 km bez szaleństw spalił 10,5l ,możecie pomoc dlaczego???mechanicy podpięli po kompa pokasowali błędy i na tym koniec, oprócz tego nie ma buta(zamulony) zanim sie rozpędzi to szok dodatkowo po zamknięciu auta z pilota najczęściej w wilgotne dni po jakimś czasie załącza się alarm. Bankrutem zostane przez to spalanie, jestem w tyg daleko od domu i zjeżdżam tylko na weekendy...POMOCY...
Możliwe,ze to przepływomierz. Najlepiej zrobisz podjeżdżając do ASO na przegląd,nie widze innego wyjścia. Poza tym napisz z jaka prędkością jedziesz,bo jeżeli sjest to powyżej 120km to oczywiście nie ma się co dziwić. Jaki silnik posiadasz?
Parkowanie prostopadłe tyłem w 5 krokach Parkowanie prostopadłe tyłem nie należy do ulubionych manewrów dużej części kierowców. Choć ma liczne zalety, jest zwykle jednym z najsłabiej przećwiczonych sposobów parkowania, zwłaszcza w przypadku ...
Kiedy powinniśmy zaciągać hamulec postojowy (ręczny)? Na drogach nie brakuje roztargnionych kierowców, którzy parkując samochód zostawiają go bez wrzuconego biegu i zaciągniętego hamulca postojowego. Skutkuje to wytoczeniem się auta na drogę, zsunięciem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.