Ford Focus MK3 2011r prosze o wycene naprawy

18 Sty 2013, 12:30

Witam. Mam możliwość kupienia Forda Focusa MK3 08.2011 1.6B 105KM Turnier 23000km. Auto jest po wypadku. Cena jest okazyjna bo to niedużo ponad 20tys zł. Chciał bym się poradzić ile plus minus może kosztować naprawa. Załączam zdjęcia auta. Auto po wypadku jeszcze chodziło czyli silnik i skrzynia są ok. Podłużnica też wygląda ok. Zarzuciło go na drodze i wbił się pod dostawczaka zaparkowanego przy drodze. Wystrzelone są poduszki obie znalazłem już konsole z poduchami pasami i napinaczami za 3000zl. Czy potrzebne sa jeszce jakies czujniki czy wystarczy tylko to założyć. Lakiernika mam bardzo dobrego na miejscu w polsce więc sobie poradzi. Prosze o poradę ile na pierwszy rzut oka może kosztować naprawa i czy warto w ogóle w to wchodzić. Czy bedzie coś z tego auta? Na miejscu znajomy polak który rzekomo jest blacharzem twierdził ze w 8tys sie zamkne. Proszę również jak ktoś ma o serwisówke do Focusa mk3 bo potrzebuje schematy co tam z przodu od strony kierowcy jest abym wiedział jakie czesci kupic i schemat deski aby lakiernik nie mial problemow z wymiana. Dziekuje wam bardzo za pomoc i zycze milego dnia.[i[img]mg][/img]
[link wygasł]
[link wygasł]
[link wygasł]
[link wygasł]
[link wygasł]
[link wygasł]

[/img]
wsahsc
Obserwowany

Prawo jazdy: 15 08 2002
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Ford Focus MK3 2011 kombi
Silnik: 1.6B 105KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pierwszy na świecie elektroniczny panel kontrolny
    Pierwszy na świecie elektroniczny panel kontrolny – Toyota Corona – sierpień 1973. Już od lat 30. XX wieku samochody posiadały wskaźniki i lampki kontrolne informujące kierowcę o poziomie i ciśnieniu oleju, poziomie ...