Ford Focus MKII

08 Lut 2011, 15:56

Witam prosze bardzo o opinie na temat focusa MKII z lat 2005-2007 z silnkikem diesel czy warto jest wchodzic w ten typ samochodu , przymierzam sie do kupna wlasnie i za bardzo nie wiem czy warto. ps interesuje mnie silnik szczegolnie diesel 1.6 prosze bardzo o opinie. Pozdrawiam\
sajmonek
Nowicjusz

Miejscowość: znajomi

08 Lut 2011, 23:47

Bardzo dobry samochód. Jednostki TDCi są uważane za bardzo dobre, więc nie będzie problemu z 1.6 Sam użytkuje w S-Maxie silnik 2.0 TDCi i jestem bardzo zadowolony :wink:

W wielu gazetach motoryzacyjnych piszą, że Focus jest jednym z lepszych kompaktów, jeśli chodzi o jakość prowadzenia.
Ignorance is bliss...
pinio124
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdańsk
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Opel Astra III
Silnik: 1.7 CDTi 100 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

01 Mar 2011, 18:01

Zobacz w ofercie Używane Jak Nowe, to jest autoryzowany komis Auto Plaza i specjalizują się w Fordach właśnie. Mają spory wybór i można sobie dobrać coś naprawdę fajnego, a przy tym jest pewność, że nie trafi się na jakiegoś szrota przywiezionego z Niemiec na lawecie i złożonego przez Pana Tadka gdzieś w blaszaku pod polską granicą…
Autko! Autko! Autko!
mariano99
Początkujący

Miejscowość: Warszawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Renault Spider
    Renault Spider to samochód sportowy, który stawiał na mocne wrażenia z jazdy. Już podczas prezentacji na salonie w Genewie w 1995 roku Spider wywołał zaskoczenie i zadziwienie. Opracowany przez Renault Sport ...