Kochani zastanawiam się nad kupnem samochodu. Padło na hotchat'a Ford focus, rozważam dwie opcje MK2 polift (chociaż ciężko z dostępnością) Mk3 przedlift/polift (2015).
Mk2 przekonuje mnie: Dźwiękiem 5-cylindrowej jednostki, jednakże to dosyć stary samochód i mam wątpliwości.
Mk3 przekonuje mnie
-Lepszym wyposażeniem, nowocześniejszym wyglądem i rocznikiem.
Czy są tu jacyś posiadacze ów wyżej wymienionych modeli? Na co zwracać uwagę przy zakupie i który sprawi więcej "Fun'u" z jazdy? Który polecacie?
MK2 za 60k? To chyba jakieś nieporozumienie, 60 tys na starego Focusa? to jest ogólnie auto sprzed 18 lat, także tylko MK3 Nawet mk3 lepiej pojedzie i inna charakterystyka silnika
Ja jestem posiadaczką focusa mk2 w kombi i jedynie co możesz dać to 10 tysięcy na chwilę obecną, nawet nie wiem czy nie mniej. Mam 1,6 tdci, odkupiony w 2018 roku za 10300. Autko fajne, ale.... ma już swoje lata i co jakiś czas trzeba dokładać do tego auta. Także dobrze Ci tutaj piszą... mk3. jak już.
Skoda Roomster Fresh - seria limitowana Dzięki nowej wersji, Skoda Roomster stała się jeszcze bardziej atrakcyjna dla rodzin czy osób poszukujących funkcjonalnego i pakownego auta. Skoda Roomster ze względu na swoje rozmiary i funkcjonalność jest z natury ...
Jak dobrze się ubrać prowadząc samochód? - dobrze ubrany kierowca Strój kierowcy ma duże znaczenie dla bezpieczeństwa jazdy. Nieodpowiednie buty, zsuwająca się na oczy czapka czy maseczka, kurtka krępująca ruchy - to wszystko może utrudniać prowadzenie pojazdu. Nieodpowiedni strój ...
Tych samochodów w prawdziwej wersji ST nie ma aż tak dużo więc skupiłbym się na takim który będzie widać że jest od pasjonata ogólnie rzecz biorąc mi lepiej podoba się wizualnie wersja MK2 ale to kwestia gustu.
PS. była jeszcze wersja ST limitowana WRC Edition jak dobrze pamiętam
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.