Ford Fusion 1.4 benzyna 2002r.

08 Mar 2009, 22:50

Witam.
Mam zamiar kupić używanego Forda Fusiona z silnikiem 1.4 benzyna z 2002r.Bardzo proszę o opinie na temat tego samochodu.
mat06
Nowicjusz

09 Mar 2009, 14:51

Tylko do jazdy miejskiej. Sprytne, niewielkie i niestraszne mu wysokie krawężniki.
Joter
Aktywny

09 Mar 2009, 16:25

to juz za miasto nie może wyjechać?? ja jeżdze po polsce peugeotem 106 z litrowym silnikiem i jakoś nie narzekam, ludzie stali sie strasznie wymagający w ostatnich czasach
skalops
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin

10 Mar 2009, 17:58

Fusion jest cholernie niewygodnym autem na dłuższe wyjazdy. Po 2-3 godzinach jazdy kierowca czuje duże zmęczenie.

Proszę sprawdzić samemu, a potem sobie dopowiadać jakieś głupoty o wymagających Polakach.
Joter
Aktywny

10 Mar 2009, 18:56

a maluchami ludzie nie jeżdzili w dalekie trasy? a mają wygodne fotele??. fusion to poprostu większa fiesta
skalops
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin

10 Mar 2009, 20:41

Znajomy ma takiego od nowości z tym silnikiem. Jest bardzo zadowolony, z autem praktycznie nic sie nie dzieje. Ale... rzeczywiście tylko do miasta lub na krótkie trasy. Miałem nieprzyjemność siedzisć w nim na tylnej kanapie, choć nie jestem jakiś wysoki( 176cm) to moje nogi wbijały sie w plecy pasażera z przodu :D
Volvo
Początkujący

Miejscowość: Piekło
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Toyota Celica Supra
    Toyota Celica Supra została wyprodukowana w 1983 roku. Wielu uznaje, że jest to jeden z najlepszych modeli sportowego auta, który wyszedł spod szyldu Toyoty. Samochód ten zdobył wiele nagród i wyróżnień ...