08 Kwi 2017, 22:39
Zdecydowałem że jadę oglądać w poniedziałek tego Galanta.Z rozmowy odnośnie Galanta wynika tak:
ubezpieczenie do listopada,lakierowane elementy a nie cały,składany nie był,kielichy były robione konkretnie od rdzy (czyszczenie,zabezpieczenie i coś jeszcze podobno zrobione bardzo dobrze,no ale to sobie można również gadać póki się nie sprawdzi),podwozie zdrowe,gaz założony w 2012r,w 2012r sprowadzony najprawdopodobniej z Niemiec,kupił go od gościa który go kupił w komisie,badania techniczne do listopada,skrzynia nie haczy (pytałem specjalnie bo poczytałem że Galant miał problemy z synchronizatorami),silnik ok (podobno też może być jakieś cykanie tak pisali na forum że to jakaś wada fabryczna w niektórych),w kraju II właściciel,z gazu to wymieniał parownik ostatnio,zawieszenie robione niedawno,rozrząd też.Do zrobienia te nadkola tak jak pisałem wcześniej.
Jeżeli wszystko będzie tak jak powiedział to biorę Galanta,jeżeli nie to jest do wyboru albo ten Opel Bertone którego wrzuciłem,albo niedaleko będę miał do tego Polo GTI wrzucam link:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]