27 Mar 2017, 19:58
Co do szukania z kilku województw to dlatego że mam się gdzie zatrzymać gdyby coś było nie tak.Ale myślę że tak jak mówisz skupię się na szukaniu u siebie i województwo Mazowieckie głównie Warszawa bo tam jest większy wybór.Szukam tylko od osób prywatnych.Budżet na sam samochód mam 9000-9500zł na pakiet startowy i opłaty mam oddzielne pieniądze.Z tych co podałeś niezbyt mi podchodzi wszystko,chyba że to linki poglądowe na czym mam się skupić to okej.Nie chcę samochodu z manualną klimatyzacją.Ford Focus fajne auto ale druga generacja a niestety u mnie budżet nie pozwala.Co do Astry to również odpada,Astra Bertone też.Z tych co mi się podobają to a3,Toledo,Leon (najwyżej będzie drugi),Peugeot 307.Mike myślisz że można coś jeszcze dorzucić?Gdyby poszukiwania szły ciężko to szukać segment wyżej czy mimo to odpuścić?Dodam że jestem przygotowany na droższe ceny napraw jeżeli chodzi o segment D.Tak jak mówiłem nie szukam też jakiegoś nie wiadomo jak szybkiego auta.Postanowiłem że pojemność do 2.0 na pierwszy własny samochód wystarczy.