REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
tu właśnie wszystko uzależnione jest od stanu auta. Nie od ceny, nie od przebiegu (na liczniku), nie od rocznika. Możesz kupić igłę z przebiegiem 150 tys (na liczniku) książkami serwisowymi (często podrobionymi) pięknie wyglądający za 10k i może okazać się totalnym gruzem a możesz kupić za 6k bo komuś trzeba było szybko sprzedać bo coś tam ale przebieg ma 2 razy wyższy ma ryse na zderzaku i gniota na klapie i nie wygląda tak ładnie jak ten za 10 a jednak to właśnie ten może okazać się tym lepszym które posłuży bardzo długo. Dlatego ja kupując auto nigdy nie patrzę na jego przebieg na jego stan zewnętrzny (do przesady oczywiście) i nie sugeruje się ceną ( a ten za 7 to jakiś kondon musi byc, napewno coś z nim nie tak), nie słucham tego co mówi sprzedający no bo przecież złych rzeczy Ci nie powie i nie napalam się na auto. Trzeba czasu cierpliwości i przede wszystkim dogłębnie sprawdzać auta.Igorr napisał(a):Jeżeli tak to jaki rocznik do 9000zł?Jeszcze zapytam,jak z blachą w Mondeo?
szczerze mówiąc to nie dbam o to co kupisz, bo to nie moje pieniądze.Igorr napisał(a):Napisz mi tylko w czym problem żeby unikać segmentu D?