REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
to juz raczej nie zalezy od ceny bo moze to byc kibel kupiony za 2 tys odmalowany wypicowany i wystawiony za 10 000 nie ma co sie oszukiwac japonczyki w polsce mocno gnija i trzeba na nie uwazac bo jak trafisz na rdzewiucha to juz tego nie wyleczysz. Bedziesz co roku robil lakierowanie.Igorr napisał(a):Ciekawe jak z Accordem do 9000zł czy blacha własnie będzie dobra.
pewnie ze nie ma sensu, kupic 1.6 a potem pluć sobie w twarz ze spacerówka. Takie silniki to raczej dla kobiet emerytów i do miasta.Igorr napisał(a):Peugeot 307 2.0 w hatchbacku ciężko znaleźć,częściej kombi są dlatego biorę tez pod uwagę 1.6 ale chyba bez sensu brać ten silnik jak myślicie.
malo jest ludzi ktorzy decyduja sie na to auto. No i w sumie tez malo jest tych aut.Igorr napisał(a):Peugeot 406 ostatnio były fajnie oferty i dosyć szybko poszły więc nie wiem czy aż tak duży problem z odsprzedażą tego auta jest.
czy ja wiem czy jest taki problem? U nas na forum swego czasu był to model dość poszukiwany przez młodych kierowców, ba, sam bym sobie taki sprawił, bo wg mnie wygląda świetnie. Większy problem może być z kupnem, bo jest sporo ulepów.Kao napisał(a):malo jest ludzi ktorzy decyduja sie na to auto. No i w sumie tez malo jest tych aut.
tylko i wylacznie 2.0.Igorr napisał(a):Co do tego Peugeota 406 coupe w tej kasie to skupiać się raczej nad silnikiem 2.0?
520i jest duzo tansza niz 525 528 takze w tej kasie uda sie cos kupic wartego uwagi. Co do 2.0 to szalu w mocy sie nie spodziewaj.Igorr napisał(a):Co do BMW e39 520i dostanę w tej kasie?
520i jest duzo tansza niz 525 528 takze w tej kasie uda sie cos kupic wartego uwagi. Co do 2.0 to szalu w mocy sie nie spodziewaj.