Ford Kuga I : emblemat na tylnej klapie

16 Mar 2016, 10:57

Witam, jutro umówiony jestem na oględziny Forda Kugi z 2009 roku, zastanawia mnie tylko jedna drobna rzecz otóż widać na zdjęciach że dany egzemplarz nie posiada emblematów na tylnej klapie. Jest tylko znaczek forda brakuje natomiast nazwy modelu oraz oznaczenia silnika. Właściciel przyznał się że auto miało lakierowaną tylną klapę ale twierdzi że było to delikatne wgniecenie, natomiast brak emblematów tłumaczy tym iż wychodziły wersje bez tych znaczków. Osobiście boję się że brak tych znaczków świadczy o poważniejszym uszkodzeniu. to link do ogłoszenia:

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Co myślicie? Z góry dziękuje za pomoc :)
davids877
Nowicjusz

Auto: Nie mam

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi A3 e-tron ma 204KM i zużywa zaledwie 1,5l na 100 km
    Audi prowadzi intensywne prace nad elektryfikacją napędu przy pomocy hybrydowej techniki plug-in. Na tegorocznym Międzynarodowym Salonie Samochodowym w Genewie, producent zaprezentuje Audi A3 e-tron. Moc systemowa samochodu ...
    Jaką markę chłodnicy wybrać?
    Przedziurawiła mi się chłodnica wody i teraz myślę nad wymiana tylko nie wiem na jaką. Jakiej marki zamienić wybrać? Jeśli ktoś by się interesował to chodzi o chłodnice do audi a3 8p 2.0 tdi 16v 103kw 140km.