Witam!
Mam zamiar zakupić Forda Maverick 2002 r. silnik 3.0 V6 benzyna+gaz. Przebieg ok. 60 000 km.
Proszę o opinie na temat tego auta: awaryjność, spalanie, dostępność części i serwisu itp. Wszystko co można na jego temat. Nigdy jeszcze nie miałem terenówki więc nic o nich nie wiem.
Pozdrawiam.
Adam.
Cześć. Maverick to brat bliźniak Terrano II. Części pod dostatkiem, ceny przystępne. Awaryjność jak na terenówkę przystało. Spalanie... hmmm... duże. Wolałbym kupić diesla 2.7
Bliźniakiem Mavericka I gen. był Terrano II to wiem.
Ja mam na myśli amerykańskiego Mavericka, np. takiego:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Czy ten też jest bliźniakiem TerranoII?
Absolutnie nie.
Szczerze mówiąc nie znam tego auta. Z wyglądu to typowy amerykański przedstawiciel rodziny SUV-ów.
A jak jest z amerykańskimi częściami... sam wiesz.
Układ wydechowy o zmiennej długości – 1989 rok Układ wydechowy o zmiennej długości to domena samochodów sportowych i aut o wysokich osiągach, choć zdarza się, że pojawia się on w sedanach, w których klekot Diesla nie licuje ze sportowym wizerunkiem producenta. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.