Wtrącę 3 grosze... Za pierwotną kwotę ok 10 tys w kombi szukałbym Peugeota 307 z 1,6-2,0 lub Chevroleta Lacetti 1,6-1,8 ewentualnie Fiata Stilo 1,6. Za kwotę 25k a nawet nieco skromniejszą ,szukałbym bliźniaków konstrukcyjnych Kia Ceed/Hyundai i30.
Dzięki ale żaden z wymienionych. Problem w tym że ja bardziej celuje w auta wielkości mondeo. No nic, muszę poczekać trochę czasu aż kasę uskładam... ale nie wiem tylko czy nie będzie mi się wtedy bardziej opłacało kupić Audi A6 C5 w kombi, silnik 2.4 lub 2.8 + lpg. W 25 tyś spokojnie bym się zmieścił
pytałem o ecoboosta bo nic nie wiem o tym silniku, w prasie o nim nic nie piszą niepokojącego i na forum też o nim cicho, sporo go w ofertach sprzedaży dlatego się o niego pytałem...silnik 2.0 dokładnie znam. W dodatku jeśli miałbym kupić benzynke która paliłaby w mieście do 9-10L pod kobiecą nogą to nawet bym nie gazował. co masz na myśli ze żadnego nie kupię?
Najpiękniejsze szwedzkie tuningowane ciężarówki Firma PKS Gdańsk – Oliwa SA właściciel największego w Polsce Portalu Przepraw Promowych Promy24.com we współpracy z firmą Polferries przeprawią najpiękniejsze tuningowane pojazdy na tegoroczny zlot Master Truck, ...
Kalik czytaj ze zrozumieniem proszę. O silnik się pytałem, jak się sprawuje a nie że chce ecoboosta za 25 tyś. Pytałem się ogólnie o model mondeo mk4 w benzynie
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.