Ford Mondeo mk2 - stabilizator tył

01 Lut 2023, 18:04

Witam, mam problem z zakupem tylniego drążka stabilizatora do forda mondeo mk2. Czy posiada ktoś może takową część lub ma kontakt do jakiegoś sprzedawcy? Przeszukałem sporą część internetu i nie mogę znaleźć. Za pomoc z góry dziękuję.
BoloBizon
Obserwowany

02 Lut 2023, 12:01

faktycznie jest problem ze znalezieniem. Zerknij na oferty z archiwum allegro bo widziałem tam ich kilka i napisz do tych sprzedawcy być może coś się znajdzie.

Swoją droga co się stało z tym stabilizatorem, że go wymieniasz?
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

02 Lut 2023, 13:02

Pękł podczas jazdy na nierównej drodze. Mechanik nie mógł znaleźć i kazał szukać na własną rękę i już tak cały tydzień szukam.
BoloBizon
Obserwowany

02 Lut 2023, 13:49

No to słabo, faktycznie. Zrób tak jak napisałem może uda się od kogoś wyrwać kto akurat ma go nie wystawionego do sprzedania.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid EV
    Nowy Outlander PHEV nie jest tylko odmianą obecnego na rynku wariantu z silnikiem spalinowym, ani modelem demonstrującym potencjał technologii hybrydowej typu plug-in, ale kolejnym wcieleniem Nowego Outlandera – obok ...
    SEAT - prezentacja nowego logo marki
    SEAT zaprezentował światu nowe logo. Metamorfoza swoją kulminację miała na Salonie Samochodowym w Paryżu i prezentuje nową tożsamość oraz projekt marki. Łączy premierę nowego logo ze światowym debiutem nowego Leona. Model ...