Witam posiadam problem w postaci drżenia kierownicy na postoju podczas jazdy jest spokój, jestem zielony w motoryzacji, jak myślicie o co chodzi co jest do wymiany i jak sobie poradziliście z tym problemem
A jakie masz wolne obroty? Może są za niskie? Zerknij pod maskę, na silnik, czy czasami też go nie telepie. Takie drgania to raczej pochodzą od silnika.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
W takim razie jak masz klimę, to ja wyłącz i zaobserwuj czy drgania są nadal. Można też się połakomić i zdjąć pasek z osprzętu silnika i sprawdzić czy te drgania są nadal. Jak będą to trzeba szukać dalej - np. poduszki.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Wymiana opon na zimowe. To trzeba wiedzieć. Kiedy wielkimi krokami nadchodzi zima, każdy kierowca powinien wdrożyć odpowiednie czynności przygotowujące do tej szczególnej i dosyć wymagającej pory roku. Jednym z elementów, które zobowiązany jest ...
Skrzynia e-CVT w hybrydzie szarpie przy przerzucaniu z P na D lub R Skrzynia biegów e-CVT stosowana przez Toyotę w hybrydach potrafi szarpnąć przy przełączaniu z P na D lub R w określonej sytuacji. Według informacji z ASO jest to normalne i nie ma się czym martwić. Potwierdzenie że ...
Też podejrzewam poduszki ale dopiero za 10 dni będę w kraju to zobaczę, mechanik już umówiony więc zobaczymy, mam nadzieję, że połowy auta nie będę musiał rozbierać
A jeśli chodzi o klimatyzację to nie ważne czy działa czy nie efekt ten sam
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.