Ford Mondeo Mk3 - początki produkcji i rdza?

26 Lut 2011, 09:47

a co bys powiedział na takiego roverka??
cyc
Początkujący

Miejscowość: rybnik

26 Lut 2011, 18:15

Ten tyłek mi sie nie podoba a takto ok :wink:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

26 Lut 2011, 19:32

a ja bym sie zdecydowal na cokolwiek bo co jakis czas zakladasz X tematow o autach o wartosci 20 tys i nic z tego nie wynika.
moze lepiej jakies szalone wakacje i nadal komunikacja miejska? :wink:
nie zrozum zle tej ironii, ale nie rozumiem podejscia niektrych ludzi, ktorzy auto kupuja przez rok-dwa, jakby nie wiadomo co to bylo. szczegolnie ze mowimy o kwocie 20 tys, ktora jakos szczegolnie porywajaca nie jest :smile:
niemniej powodzenia, a raczej zdecydowania i konsekwencji :wink:
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

26 Lut 2011, 19:52

tak to juz jest jak sie pewna sume odkladalo przez dluzszy czas pozniej jak ja juz mamy to 1000 mysli co bedzie lepsze; co zrobic aby jak najlepiej ulokowac ta kase, JerzyB333, dla jednego 100 000 to nie pieniadz a dla drugiego 10 000 to b duza kwota.
wiem co pisze bo sam mam 35 k i nie moge sie zdecydowac co kupic aczkolwiek po ostatnim moim poscie w ktorym tez mi pomogles znacznie chyba zdecydowalem sie co chce miec :mrgreen:
Biedrona
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: rzeszow
Auto: Honda accord VII

26 Lut 2011, 20:21

powiem ci krótko daj sobie spokój z Lagunami,mondeo itp.Kup sobie Audi A4 za 20 tys spokojnie znajdziesz dobry egzemplarz np.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Audi A4 to po prostu solidna Niemiecka precyzja.

Skrzynia jak w prawdziwym sportowym wozie.A komfort jazdy jest nawet jadąc po jakiś zadupiach gdzie jest dziura na dziurze.jak spojrzysz na zdjęcia to idzie się domyślić,że jest dużo miejsca zarówno dla pasażerów,jak i w bagażniku jak robimy duże zakupy.I co najważniejsze spala przy ostrzej jeździe 8/100 km,a przy normalnej jeździe jak kierowca karawanu,tylko 5l/100km na autostradzie.A co do miasta to na moje oko myślę,że to będzie jakieś 6l.
Mercedes_SLS94
Nowicjusz

Miejscowość: R-sko

26 Lut 2011, 20:26

Mercedes_SLS94 napisał(a):powiem ci krótko daj sobie spokój z Lagunami,mondeo itp.Kup sobie Audi A4 za 20 tys spokojnie znajdziesz dobry egzemplarz np.

:???: :shock:

naprawde sa jescze tacy naiwniacy, ktorzy wierza w fejkowe ogloszenia, okazje od handlarzy i zaliczkowiczow :roll:

a4 b6 za 20 tys? jeszcze '04 i 131km tdi? to nawet bite/po powodzi sa po ok 30 tys.

za 20 tys jakies b5 z konca produkcji, w dst stanie wyrwie. na nic wiecej bym nie liczyl. sadzac po nicku masz 16 lat wiec musisz sie jescze sporo nauczyc, poznac rynek zeby dawac komus takie rady
JerzyB333
Stały forumowicz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Yaris GRMN
    Był marzec 2017 roku. Toyota Yaris WRC zdążyła już pokazać, na co ją stać, wygrywając Rajd Szwecji i docierając do mety jako druga w Rajdzie Monte Carlo. Wtedy na Salon Samochodowy w Genewie wjechał Yaris GRMN. Rasowy hot ...

26 Lut 2011, 20:51

Faktycznie mało znam się na zasadach działania rynku.więc Audi A6 dobre pewnie z 60 tys dobry egzemplarz kosztuje.
Mercedes_SLS94
Nowicjusz

Miejscowość: R-sko

26 Lut 2011, 21:01

Mercedes_SLS94 napisał(a):Faktycznie mało znam się na zasadach działania rynku.więc Audi A6 dobre pewnie z 60 tys dobry egzemplarz kosztuje.

nie wiem na ile powaznie mam odebrac ten post, ale jezeli na serio, to chyba oczywiste ze glownie zalezy to od generacji, rocznika, stanu w dalszej kolejnosci od silnika i wyposazenia :roll:
jezeli chodzi o audi a4 b6 i audi a6 c5 to akurat roznice w cenie jakies ogromne nie beda w porywnywalnych wersjach itd.
JerzyB333
Stały forumowicz