To może jednak jakiś gazownik? Czytałem, ze jak dobry gaz i dobrze założony to nic się nie dzieje. Już sam nie wiem Nie chce wydawać za dużo na naprawy, bo powiem szczerze ze kredyt biorę na samochód.
No i tu jest właśnie problem, bo myślałem jeszcze o BMW e46, ale same dojechane. A diesle to podobno wgl do du.... są ;/
może jakiś z tych? [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
albo taka benzynka z gazem: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Co daje aktywny mechanizm różnicowy? Mechanizm różnicowy to nieodzowny elementem każdego samochodu. Jego zadaniem jest umożliwienie niezależnego obracania się kół osi napędzanej na zakrętach, kiedy każde z nich pokonuje inną drogę. W tej roli bardzo ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.