Ford mondeo

28 Kwi 2010, 08:46

Witam wszystkich. Bardzo proszę o pomoc. Ostatnio miałem stłuczke swoim samochodem,uszkodziłem przód auta(zderzak,lampy i troche maska). Chciałbym poradzić sie Was drodzy forumowicze o to,co zrobić teraz,czy próbować naprawiać czy może lepiej sprzedać. Dodam,że auto jest z 1993r,posiada :
-el.szyby i lusterka;klimatyzacja;ABS;tempomat;poduszka powietrzna;wspomaganie kierownicy;komputer;szyberdach;
Ile teraz po stłuczce jest ono warte??
Z góry Wszystkim dziękuje pzdr
cwksmichal
Nowicjusz

Miejscowość: Polska

02 Maj 2010, 22:45

Witam na czesci trochę kasy musisz wydać jakieś pięć stówek plus robocizna troche wyniesie , za ten rocznik duzo nie wyciagniesz. Ja uwazam ze warto dolozyc troche kasy i zrobic , napewno dobrze sie sprawuje inaczej juz dawno bys go sprzedal. Dlatego decyzja nalezy do ciebie.
pszczolka maja
Początkujący

Miejscowość: Ciechanów

03 Maj 2010, 07:19

Jeśli Ci sie nim dobrze jeżdzi to napraw i śmigaj dalej a jak nie no to proste sprzedaj.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wystawa "Od 0 do 100" w Audi museum mobile
    Wystawa "Od 0 do 100", prezentowana w Audi museum mobile w Ingolstadt, ukazuje moment, w którym marka Audi weszła na stałe do segmentu aut klasy wyższej. Tym momentem, bardzo znaczącym w historii koncernu AUDI AG, ...
    NISSAN NV200 LONDON TAXI
    Nissan przedstawił śmiałą, przyszłościową wizję londyńskiej taksówki - model NV200 London Taxi - skierowaną do 300 tysięcy codziennych użytkowników tego środka transportu. NV200 London Taxi emituje zdecydowaniem ...