Ford Mustang GT 5.0 jako pierwszy samochód

12 Mar 2021, 19:59

No to jak rocznie to 10 tysięcy jest małą kwotą. Już myślałem że chodzi ci o 10 tysięcy rocznie :lol: Byłem przygotowany na to że będę płacić z 2 tysiące miesięcznie, więc jak widzę nie jest źle.

10 tysięcy miesięcznie to chyba się za lambo płaci :roll:
BartekM02
Nowicjusz

12 Mar 2021, 21:13

Są jeszcze inne koszty-społeczne :mrgreen:
Zostaniesz znienawidzony przez rówieśników :naughty:
Ale za to wszystkie "blachary" będą Twoje :lol:
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna

12 Mar 2021, 21:29

Nie chcę żadnej blachary :lol: Nie po to kupuję samochód, żeby znaleźć pustą dziewczynę :?
BartekM02
Nowicjusz

12 Mar 2021, 23:05

BartekM02 napisał(a):Z zakrętami trzeba zawsze uważać :yes: Jak ktoś nie jeździ więcej niż jest to dozwolone to jest mniejsza szansa na to że coś się stanie :roll: Ja jestem początkującym kierowcą, ale nie popisuje się przed nikim, a jak jest ograniczenie np. 50 km/h to nie jadę więcej niż 60
To nie jak takie oczywiste. Nawiązuję do swojego postu i pomijam teraz przerysowanie gwożdziem . Ano kuzyn jechał sobie spokojnie , bez szaleństw. Zgodnie z ograniczeniem prędkości w rzeczonym miejscu . Jednakże zaistniały te nieprzewidziane sytuacje . Ściana deszczu , aquaplaning , zaliczenie pobocza , niedbale osadzona pokrywa studzienki . Efekt to urwane koło i inne uszkodzenia. Naprawa z OC . Koszt 100 tys zł . Czas naprawy w serwisie ASO to 7 miesięcy . Czas taki bo auto na nasze warunki egzotyczne więc dostępność części zamiennych ograniczona .Być może zaistniała tutaj też opieszałość serwisu i skomplikowane procedury w kontakcie serwis a FU. Ale ..... Auto na dzień dzisiejszy jest przez kuzyna nie odebrane po naprawie . Powołany , niezależny rzeczoznawca stwierdził zbyt wiele wad wykonanej naprawy.
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

12 Mar 2021, 23:11

Ojej, z każdym samochodem się to może stać, nic na to nie poradzimy, tak już jest z tymi wypadkami :unsure: Naoglądałem się Sashy i wiem jak to wygląda z tym ASO :lol:
BartekM02
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jazda po mokrej nawierzchni - poślizg pod kontrolą
    Jazda po mokrej nawierzchni wymaga od kierowców więcej ostrożności i umiejętności. Jednym z największych niebezpieczeństw w takich okolicznościach jest akwaplanacja, czyli poślizg wodny. Co sprzyja akwaplanacji? Zły ...