Ford mustang ( rocznik od 2008 - 2019)

13 Wrz 2019, 23:34

Witam, zastanawiam się nad kupnem forda Mustanga z podanych roczników, planuje kupić go na przełomie następnego września /października jak będę miał większy budżet ( myślę że około 45000 zł). Ten samochód to moje marzenie i chciałbym go mieć. Co powiecie maniacy forda? Opłaca się kupować i czy w tej sumie pieniędzy?
Z takiej osobistej rzeczy dodam mam 17 lat, narazie ponad 20000 tys zł zarobione i chce odkładać dalej i pytam czy jest sens. Dzięki za każdą pomoc i odpowiedź i pozdrawiam. Mile widziane zdjęcia swoich bestii :)
Kristof2002
Nowicjusz

14 Wrz 2019, 08:06

Dla młóodego kierowcy to auto to zły pomysł, wymaga pokory i doświadczenia a młodzi kierowcy tego nie mają już pominę koszty eksploatacji na które nie będzie Cię stać
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

14 Wrz 2019, 22:52

Może ma i pan rację że młodzi kierowcy nie mają pokory, ale 85% dostaje samochody od nadzianych rodziców i wszystko ma gdzieś, ja muszę zapracować na samochód ciężką pracą, i raczej nie będę brylował żeby szybko stracić ten samochód, może przybliżył by mi pan koszty eksploracji forda np. W ciągu jednego roku
Kristof2002
Nowicjusz