Ford puma

12 Mar 2010, 21:58

czy to dobry samochód do jazdy? Chodzi mi o awaryjność utrzymanie, spalanie?
silnik 1.7 125 koni. mam 1.8 wzrostu czy nie będzie za mały i czy nie będę w nim wyglądał jak "ciepła klucha"?
narcisio
Nowicjusz

Miejscowość: wolin

13 Mar 2010, 08:40

Damski niepraktyczny samochód, odpuść sobie.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

13 Mar 2010, 11:10

dlaczego damski??? bardziej bym powiedzial ze tigra damska... ja mam 190cm wzrostu i jeździlem troche puma swego czasu i jezeli nie jedziesz w 4 osoby to na prawde wygodnie jedziesz samochod dla 2 osob bardzo dobry ja mialem okazje jezdzic i 1.4 i 1.7 powiem tak 1.7 moze i spali troche ale na prawde jest czym jechac taka moc w takim aucie czyni je prawdziwa wyscigowka, kolega zas ma 1.4 i powiem tak jezeli nie myslisz o 1/4 mili to takze spokojne daje rade te 90chyba koni jezeli nie masz trojki dzieci jezeli nie jezdzisz w 4 dorosle osoby to spokojnie mozesz brac
tower
tower
Początkujący

Miejscowość: kalisz

13 Mar 2010, 11:36

Tigra czy Puma dla mnie obydwa są damskie - po prostu taki typ samochodu. Auto wielkości Corsy czy Fiesty udające coupe, które z kolei ma udawać samochód sportowy. W konsekwencji wychodzi z tego takie nie wiadomo co. Niemniej z gustami się nie dyskutuje i jeśli komuś się podoba to śmiało można polecić. Z silnikiem 1,7 jest już czym jechać.
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

13 Mar 2010, 12:29

Dokładnie, badziewne, damskie auto do wszystkiego i do niczego.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

13 Mar 2010, 19:13

widzę raczej odpowiedzi negatywne. a co powiecie o hyundai coupe I 1.6 lub 1.8, fiat bravo 1.8, fiat coupe 1.8 a ostateczności alfa 145 twin spark
narcisio
Nowicjusz

Miejscowość: wolin
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Funkcja automatycznej jazdy w korkach Audi AI
    Prezentując funkcję automatycznej jazdy w korkach Audi AI, cztery pierścienie pokazały pierwszy na świecie system umożliwiający zautomatyzowaną jazdę na poziomie 3. Podczas jazdy w korku lub w powolnym ruchu na autostradzie, ...
    Filmy szpiegowskie Toyoty Supry z toru Nürburgring
    Szpiegowski film z testów Toyoty Supry na torze Nurburgring. Tył auta przypomina koncepcyjny supersamochód Toyota FT-1. Premiera flagowego auta sportowego Toyoty jest przewidywana na 2018 r., rok po debiucie ...