Ford s max disel

20 Kwi 2013, 16:48

witam mam zamiar kupić forda s max w dislu 2008 roku co sądzicie o tym aucie proszeą o opinie
artur76
Obserwowany

Prawo jazdy: 19 09 2004
Auto: opel vektra

29 Kwi 2013, 17:12

Witam miałem możliwość jeździć miesiąc S-Maxem 2.0 TDCI i powiem szczerze, że ten samochód jest naprawdę super! Miejsca jest naprawdę pod dostatkiem bagażnik też jest duży. Jeżeli chodzi o silnik i własności jezdne to tak 2.0 TDCI 140 km wystarcza dla przeciętnego polaka. Spalanie średnio wychodziło mi około 7 litrów 50% trasa i 50% korki w mieście. Zawieszenie tego samochodu jest genialne. Jedynym minusem jest to , że miejsca do zaparkowania musi być trochę szczególnie na parkingach ulicznych w centrum miast np. Katowic.
Rychu9292
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 02 2009
Auto: mondeo mk3 2.0 TDCI
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kamery sprawdzą w Warszawie zaparkowane auta
    Już niedługo z tego co udało mi się ustalić w Warszawie będą jeździły samochody z kamerami na dachu i sprawdzały czy w strefach płatnych zaparkowane auta maja opłacony czas parkowania. Przyspieszy to na pewno proces egzekwowania ...
    Kia Niro Hybrid - test spalania
    Ten kompaktowy crossover jest jedynym w tym zestawieniu reprezentantem innego kraju niż Japonia. Oferowany od 2016 roku przez koncern Kia model Niro jest pierwszym crossoverem tej marki z napędem hybrydowym. W 2019 roku poddano ...