WYRÓWNANIE REFLEKTORÓW I KIERUNKÓW - MONDEO MK1

18 Mar 2013, 22:31

Witam, jestem tutaj nowy więc za błędy przepraszam, albo jeśli coś zrobię nie tak na forum jak powinno proszę o zrozumienie. Zakładam taki temat gdyż nigdzie w sieci nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytanie. Chodzi mi o to iż posiadam Forda mondeo mk1 z 1996 roku z silnikiem benzynowym 1.8 i mam mały problem, a mianowicie jestem takim troszkę pedancikiem i lubię mieć wszystko tak jak powinno być, a mój ford jednak nie jest do końca taki chodzi mi dokładniej o to że po prostu reflektory z przodu i kierunki nie są równo tzn. reflektory mam tak jak by głębiej a kierunki wysunięte bardziej do przodu i mam przerwę między właśnie reflektorami a kierunkowskazami i troszkę mnie to drażni i chciałbym to wyrównać ale nie mam pomysłu jak to zrobić. Dodam zdjęcie mojego auta do tego postu i zaznaczę na nim dokładnie to o co mi chodzi.
[link wygasł]
Bardzo proszę o odpowiedź i pomoc, w jaki sposób i jak mam to zrobić żeby tą przerwę zlikwidować. Z góry bardzo dziękuję !
gabrys158
Obserwowany

Prawo jazdy: 12 03 2012
Auto: Ford Mondeo MK1
Silnik: 1.8 125KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1996

19 Mar 2013, 21:26

Samochód ma przeszłość wypadkową?
seba002
Początkujący

Prawo jazdy: 07 01 2007
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Alfa Romeo 147
Silnik: TS 1.6 105KM
Rok produkcji: 2003

19 Mar 2013, 21:32

tak lekką stłuczkę miałem.
gabrys158
Obserwowany

Prawo jazdy: 12 03 2012
Auto: Ford Mondeo MK1
Silnik: 1.8 125KM
Rok produkcji: 1996
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi A8 hybrid
    Audi A8 łączy wydajność hybrydowego silnika sześciocylindrowego ze zużyciem paliwa motoru czterocylindrowego. Jednostka 2.0 TFSI wespół z silnikiem elektrycznym generują 180 kW (245 KM) mocy. Maksymalny moment obrotowy ...
    Samochody z cyfrowymi lusterkami bocznymi
    Cyfrowe lusterka boczne – gadżet, czy realne ułatwienie dla kierowców? Na to pytanie najlepiej odpowiedzieć samemu, po przejażdżce samochodem z takim rozwiązaniem. Jakie modele dostępne w polskich salonach już ...