Witam, jestem tutaj nowy więc za błędy przepraszam, albo jeśli coś zrobię nie tak na forum jak powinno proszę o zrozumienie. Zakładam taki temat gdyż nigdzie w sieci nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytanie. Chodzi mi o to iż posiadam Forda mondeo mk1 z 1996 roku z silnikiem benzynowym 1.8 i mam mały problem, a mianowicie jestem takim troszkę pedancikiem i lubię mieć wszystko tak jak powinno być, a mój ford jednak nie jest do końca taki chodzi mi dokładniej o to że po prostu reflektory z przodu i kierunki nie są równo tzn. reflektory mam tak jak by głębiej a kierunki wysunięte bardziej do przodu i mam przerwę między właśnie reflektorami a kierunkowskazami i troszkę mnie to drażni i chciałbym to wyrównać ale nie mam pomysłu jak to zrobić. Dodam zdjęcie mojego auta do tego postu i zaznaczę na nim dokładnie to o co mi chodzi. [link wygasł] Bardzo proszę o odpowiedź i pomoc, w jaki sposób i jak mam to zrobić żeby tą przerwę zlikwidować. Z góry bardzo dziękuję !
Audi A8 hybrid Audi A8 łączy wydajność hybrydowego silnika sześciocylindrowego ze zużyciem paliwa motoru czterocylindrowego. Jednostka 2.0 TFSI wespół z silnikiem elektrycznym generują 180 kW (245 KM) mocy. Maksymalny moment obrotowy ...
Samochody z cyfrowymi lusterkami bocznymi Cyfrowe lusterka boczne – gadżet, czy realne ułatwienie dla kierowców? Na to pytanie najlepiej odpowiedzieć samemu, po przejażdżce samochodem z takim rozwiązaniem. Jakie modele dostępne w polskich salonach już ...
Baza z danymi technicznymi samochodów marki FORD. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu. Sprawdź: dane techniczne FORD
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.