Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Spalanie będzie miał praktycznie na identycznym poziomie.pepepepe napisał(a):Czy jadąc spokojnie wersją np. 2.0 EcoBlue 190KM auto będzie palić znacząco więcej niż 2.0 EcoBlue 150KM?
Moim zdaniem lepiej poszukać bogatszej wersji żeby było z czego się cieszyć podczas użytkowaniapepepepe napisał(a):- rocznik - czy warto dokładać do 2019+? Czytałem że miał wtedy miejsce facelifting, ale podoba mi się zarówno wersja sprzed jak i po, więc chyba sensowniej byłoby ewentualnie dołożyć do bogatszej wersji, a niekoniecznie młodszej?
franccc napisał(a):Jeśli chcesz mieć wersje 7 os to taką kup. Nie widzę sensu w kupnie 5os i pruciu bagażnika. Oczywiście nie ma co liczyć, że graty do przeróbki będą tanie. Dochodzi również kwestia legalizacji tej imprezy
franccc napisał(a):A co do silnika - tdci masz sprawdzone, znane od lat przez mechaników, montowane w masie modeli. Eco blue to konstrukcja wyłącznie forda, za krótko jest na rynku żeby przewidzieć co się z tym będzie działo. Ja bYm miał z tyłu głowy, że ford ostatniego "dobrego" diesla zrobił chyba w poprzednim stuleciu
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
franccc napisał(a):Korzystałem z autotesto i motocontroler (chyba dwie największe działające w PL), merytorycznie obydwa spoko ale autotesto wypadło o niebo lepiej w temacie "obsługi klienta".
franccc napisał(a):Temat rzeka. Stan techniczny, dodatkowe wyposażenie, dodatkowe opony itd, historia wypadkowa
- Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
możesz spokojnie szukać 150. 150 i 180 technicznie niczym się nie różnią, ba, one nawet jeśli chodzi o soft się tylko aktywną mapą czyt. wersja 150 ma już wgraną mapę na 180 tylko trzeba ją "kliknąć", kilka stów to będzie kosztowało (ze 180 w taki sam sposób zrobisz 150 jeśli będziesz miał taki fetysz).
Trevor napisał(a):No ja mam skrajnie inne zdanie, wcisnęli bubel, z masą wad, prawdopodobnie rzeczoznawca którego zatrudniają na umowe o dzieło, dostał w "łapę" i pewnych wad nie wpisywał, a potem oni dziwnymi pokrętnymi odpowiedziami próbowali zrzucać na niego winę, a w ogóle to zasłaniali się tym że przeciez to nie jest nowe auto
Motoraporter duży wyższy standard i dużo, dużo lepsza obsługa klienta, nawet po otrzymaniu raportu telefon czy wszystko gra i czy doszło do zakupu auta.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki FORD. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne FORD