moim zdaniem to bardziej dokucza im fakt porażki jakiej dostali na tle innych zespołów. BMW reprezentuje markę szybkich i praktycznych samochodów, a opcja pozostania w sezonie 2010 mogłaby doprowadzić do jeszcze większego osłabienia tej marki...
Ostatnio edytowany przez Pedryl91, 30 Lip 2009, 23:36, edytowano w sumie 1 raz
Dużo strat ponieśli w tym sezonie. Od zwycięstwa Kubicy w Kanadzie w 2008, praktycznie równia pochyła - było coraz gorzej. Osiągnęli to zwycięstwo, pole position, dublet na podium. Ten sezon nie był dobrą reklamą marki.
Ten wyścig w Kanadzie to był jakiś cud....szkoda tylko że on nie chce się drugi raz powtórzyć. Albo inżynierowie z zespołu BMW lecą sobie w kulki, albo i tam już wkroczyła korupcja....:/
Ostatnio edytowany przez Pedryl91, 01 Sie 2009, 22:45, edytowano w sumie 1 raz
Pedryl91, dokładnie. Tam bodajże Kubica i Raikkonen stali na czerwonym w pitlane, a Hamilton uderzył w Fina i wykluczył obu z wyścigu. Gdyby nie to, skończyło by się zapewne góra na 3 miejscu
Mnie jakoś szczególnie smutno z powodu odejścia BMW nie było. Nigdy nie byłem fanem działania tego zespołu - po prostu jak Niemiec ustali taktykę to później już zero inwencji. Taktyka nie wypala i wyścig w plecy.
Teraz warto zastanowić się gdzie Robert trafi. Najchętniej widziałbym go w Renault z Alonso.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Podgrzewanie baterii w samochodzie elektrycznym do szybkiego ładowania Spotkałem się ostatnio z takim zagadnieniem podgrzewania baterii w samochodzie elektrycznym. Chodzi o to żeby wykorzystać pełną moc ładowania od razu po podłączeniu ładowarki temperatura baterii w samochodzie elektrycznym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.