Forum Samochodowe w trakcie realizacji

03 Kwi 2007, 06:48

Tak zwracałem. Dla przykładu wczoraj już przeczytałem w dziale tuning to pytanie o ,,kogucie'', wieczorem zapaliło się jako czerwone, no to jeszcze raz wszedłem na ten temat i dzisiaj znów jest oznaczony jako nie przeczytany, a żadnych nowych postów nie ma. Hmm, dziwne, może u mnie jest coś nie wporządku, nie wiem. Ale w sumie to taka mała sprawa :wink:
Pozdro.
Tuningowi diesli - NIE
arek_89
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Małopolska

03 Kwi 2007, 09:29

Wtedy spróbuj wcisnąć F5 (lub Ctrl+F5 w IE) - powoduje, że ładuje stronę z serwera źródłowego, a nie z "keszu" przeglądarki, czy z proxy - powinno poskutkować...

BTW - IE jest do bani (zabezpieczenia są dziurawe jak dobra Gouda...) - jeśli go używasz - wypróbuj Operę, Firefoxa, SeaMonkeya, k-Meleona, czy jedną z kilkudziesięciu innych (DARMOWYCH!) przeglądarek alternatywnych... dużo bezpieczniejszych i szybszych...
Pozdr
fourup
Nie udzielam porad na PW - tylko forum ogólne!
fourup
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków, Słomniki
Prawo jazdy: 08 01 1999
Auto: Mercedes S124 250D
Silnik: OM602
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1990

03 Kwi 2007, 16:13

arek_89 napisał(a):Tak zwracałem. Dla przykładu wczoraj już przeczytałem w dziale tuning to pytanie o ,,kogucie'', wieczorem zapaliło się jako czerwone, no to jeszcze raz wszedłem na ten temat i dzisiaj znów jest oznaczony jako nie przeczytany, a żadnych nowych postów nie ma. Hmm, dziwne, może u mnie jest coś nie wporządku, nie wiem. Ale w sumie to taka mała sprawa :wink:
Pozdro.

Mi też nie raz tekie coś się zdarzało i zastanawiałam się,dlaczego?
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie

03 Kwi 2007, 19:36

Wiem chyba w czym tkwi problem czasem poprawiam tematy bo są tak napisane że nie wiadomo o co chodzi, prawdopodobnie po edycji i zapisaniu takiego tematu wy go widzicie jako nie przeczytany. Chociaż wcześniej go już czytaliście.
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

04 Kwi 2007, 11:31

Czyli jesteśmy w domu.
Dzięki i pozdro.
Tuningowi diesli - NIE
arek_89
Zaawansowany
Awatar użytkownika

10 Lut 2008, 00:03

Pasowało by zmienić to ,,dzisjaj'' na poprawne ,,dzisiaj'' tam gdzie np. pisze że dzisiaj ostatnio był post w danym dziale.
Pozdrawiam.
Tuningowi diesli - NIE
arek_89
Zaawansowany
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nissan Pathfinder wybrany przez polską Policję
    Nissan Sales Central & Eastern Europe sprzedał kolejne samochody dla polskiej Policji. W wyniku wygranego przetargu przeprowadzonego przez Komendę Wojewódzką Policji w Radomiu firma dostarczy 7 kolejnych samochodów ...

10 Lut 2008, 21:18

arek_89 napisał(a):Pasowało by zmienić to ,,dzisjaj'' na poprawne ,,dzisiaj'' tam gdzie np. pisze że dzisiaj ostatnio był post w danym dziale.
Pozdrawiam.

Już jest dobrze, dzięki za czujność ;)
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi