Fotele w samochodzie - ratunku

04 Mar 2020, 18:22

Wiecie co mam problem... kupiłam samochód i już niestety miał taką wadę że fotele od kierowcy i pasażera były bardzo zniszczone, od kierowcy wręcz jest przetargany. Co mi radzicie? Czy kupić jakieś pokrowce czy może dać fotele do obszycia? Na pewno taniej wyjdą pokrowce tylko pytani czy jest sens..
lena91
Nowicjusz

04 Mar 2020, 18:30

Witam.
Wiesz co sam kiedyś miałem podobny problem ale kupiłem pokrowce i wszystko zakryły, nie było nic widać tylko oczywiście kwestia czy te zniszczenia są dość duże czy nie bo jak są jakieś duże dziury i w miejscu gdzie pokrowiec nie sięga to może być kicha...
mrowka54
Obserwowany

04 Mar 2020, 23:39

Możesz wrzucić na forum jakieś zdjęcie foteli? Zobaczymy jak wyglądają?

Jeżeli czujesz jak siadasz że są mocno wyrobione to najlepiej oddać je do renowacji bo pokrowce przykryją tylko to co widać ale wygody siedzenia nie poprawią. jest jeszcze opcja zakupu foteli używanych w lepszym stanie.

Jaki masz samochód?
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

07 Gru 2021, 10:06

Polecam zakupić nowe. Teraz pokrowce nie są drogie, ja jestem bardzo zadowolony. Można zamówić przez internet, jest duzo stron z tego typu akcesoriami, ja zakupiłem na shoptruck.pl
podan
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Sprzedaż opon w 2019 roku
    Według Polskiego Związku Przemysłu Oponiarskiego, na podstawie danych Europejskiego Stowarzyszenia Producentów Opon i Gumy, w 2019 roku producenci i importerzy opon w Polsce odnotowali wzrost sprzedaży w segmencie ...