Fotoradary w Niemczech, komu cykneli?

01 Maj 2019, 10:02

Witam mam pewne pytanie,jechałem dziś autostrada na kolonie i w pewnym miejscu były ustawione obok siebie 3 z wyglądu nowoczesne fotoradary. Nie były ustawione na drogę skąd auta jadą, tylko bardziej na bok drogi. Cóż, ograniczenie tam było do 100,ale oczywiście auta pruja 140 bo 3 pasmowa, ja jechałem za czerwonym fiatem jakieś 200m z ok 130km/h środkowym pasem, zaś Prawym jechały od rząd 3 tiry.

Sprawa wyglądała tak, gdy Fiat był na wysokości tira i fotoradaru to z dziewczyną zauważyłem migniecie z na pewno 2 z 3, teraz ciekawi mnie czy oni zrobili zdjęcie fiatowi bo może akurat luka była i złapała go między tirami, czy może tira bo w sumie też może jechał ciut za szybko, czy też moze mnie?
Pozdrawiam i przepraszam jeśli zły dział
mt17
Nowicjusz

Auto: suzuki baleno 1.6

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

10 samochodów, które powinny stać się kabrioletami
    Są cięższe, bardziej skomplikowane i wymagają dodatkowej pielęgnacji. Ale odwdzięczają się stylem i bardziej bezpośrednimi wrażeniami z jazdy. Kabriolety mają coś w sobie. Jednak ich opracowanie jest dla producentów ...
    BMW Concept X1 2008
    W przypadku BMW Concept X1 projektanci zawarli klasyczne cechy i język stylistyczny modeli BMW X w pojeździe nowej klasy. Wyrafinowanie, zwinność, wszechstronność i jakość premium – wszystko to zostało odzwierciedlone ...