Francuskie modele godne zainteresowania!

26 Sty 2010, 14:52

Phantom kolego nie tak szybko, do aut niemieckich im daleko.... clio hmm moze wygląd nie jest zły ale czesci eksploatacyjne zużywają się strasznie szybko, co jeszcze do clio? to zawieszenie pozastawia troche do życzenia, jak dla mnie troczeszkę mało funkcjonalne przełaczniki przy kierownicy
jeżeli odnosnikiem są auta niemieckie to smiało rzeknę ze bliskie in są japonce
Toretto

26 Sty 2010, 15:24

Wszystko zweryfikuje czas,już niebawem poznamy wyniki DEKRY, itd.Najnowsza Laguna to już nie jest to co było wcześniej.Zresztą samo Renault chwali się w swych reklamach ,ze obecne ich samochody są bardziej niezawodne od niemieckich,czym to jest podparte?!Ocenami bieżącymi DEKRY właśnie.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

26 Sty 2010, 15:29

Nowe linie francuskich samochodow sa faktycznie dosc efektowne - wszystkie Peugeoty z nowym logiem oraz Renaulty naprawde robia wrazenie. Nawet takie Twingo w wersji Renault Sport Gordini zapiera dech. Do tego dochodzi Clio RS, Megane RS no i Laguna (tez jest RS?).
Design w pytke, jakosc po moi lopatologicznym zmacaniu tez w pytke - szczegolnie Megane gdy porownamy ja do poprzedniej wersji.
michero
Nowicjusz

Miejscowość: Paryz

26 Sty 2010, 16:28

michero napisał(a):Laguna (tez jest RS?).

Nie, Laguna występuje w wersji GT
Toretto

27 Sty 2010, 00:32

Toretto napisał(a):do aut niemieckich im daleko....

Chyba tylko do Porsche i BMW M-Power... Bo Opla prześcignęły (tragiczne diesle) i mogą się równać z VW (a jak z VW to automatycznie i z Audi Skodą oraz Seatem). Nowe C5 jest zachwycające, miałem okazję jechać kiedyś Citroenem C3 (mierny) i nowym C5 kilka lat później (szokująco dobry), jestem pod wrażeniem postępu jaki ta marka zrobiła w przeciągu ostatniej dekady-z aut miernych, do takich które śmiało mogą konkurować z Oplem, Toyotą, Audi czy Volkswagenem.
ACSznycel
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 12
Miejscowość: z nienacka

27 Sty 2010, 09:53

Czy mial ktos z Was okazje potestowac nowe Megane? Ja nim nie jezdzilem a tylko obmacalem wnetrze i popukalem zewnetrze, takze na oko jest spoko. A jak sie tym jezdzi?
michero
Nowicjusz

Miejscowość: Paryz
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Volvo S60 Cross Country
    Volvo swoją ofertę wzbogaci o kolejny samochód typu crossover. Oprócz licznych zmian stylizacyjnych, S60 Cross Country będzie miał powiększony prześwit podwozia o ponad 6 cm w stosunku do zwykłego modelu S60. ...