Powiem tak: żeby nie robić wojny północ - południe, bo to i tak niczego tutaj i nikt nie udowodni, ale wpiszcie sobie na początek w SZUKAJKĘ [audi lub peugeot] i zaznaczcie sobie w Forum : PROBLEMY TECHNICZNE .... i odpowiedź gotowa 12 stron audi i 5 puga
Poza tym nawet jak to będzie technologia kosmiczna to i tak się będzie psuła

Ratują nasze auta tylko właściciele, którzy o nie dbają... a nie ci którzy oszczędzają na eksploatacji i katują dotąd, aż coś nie padnie z myślą, a niech się martwi następny właściciel i sprzedają takiego trupa na reanimacji zalanego jakimś szajsem do silnika i podszykowanego w dziupli pana "Bożydara" po czym sprzedają taniej, bo to okazja ! hahaha

Moim zdaniem i jak dla mnie, to tylko się cieszyć, że "francuzy" nie mają dobrej opinii bo jeżdżę porządną Limuzyną za rozsądną cenę...
Przy wyborze auta 2 lata temu brałem pod uwagę A6, S80, C-klase i 607 na końcu ! (patrząc cenowo) po przejechaniu się kilkoma z nich (chociaż, to nie pierwszy przejazd tymi autami przy zakupie, mówię o A6 i C ...) pierwszy na odstrzał poleciał: mesiu i A6...S80 patrząc na servis i inne możliwości też odpadł po tym jak przejechałem się przypadkowo 607 i po prostu się zakochałem... później pozostało tylko szukanie odpowiedniego egzemplarza co naprawdę trudno trafić

Czego życzę Wszystkim użytkownikom, bez względu na markę auta...
Odnośnie Auto (BILD) Świata to niemieckie pismo, także nie spodziewajcie się pochlebnych recenzji

PS.Forumowiczów zainteresowanych tematem Peugeotów...proszę info na PW
Pozdrawiam