powiem tak nigdy nie zwracałem uwagi na markę !! kupiłem Opla Signum 3.0 V6 w Dieslu CDTI ponieważ podoba mi się sylwetka samochodu - wersja sport dlatego ponieważ ten silnik nie pali wiele a jest naprawdę dynamiczny i szybki !! kupiłem Daewoo Lanosa ponieważ na tamte czasy to było bardzo dobre auto i uważam, że do dziś jest ok !! do tego silnik opla - mam w d... ludzi, którzy mówią : " ooo zobacz on jeździ Daewoo co z burak" burak ??? dla mnie to ludzie, którzy właśnie tak mówią to buraki !! to samo się tyczy tych, którzy mówią to i owo a pro po samochodów na F i Francuskich !! zazwyczaj są to ludzie, którzy kształtują swój pogląd na temat np. Alfy Romeo na podstawie jednego modelu np. 147 który w benzynie ok był zawodny ... ale w dieslu oprócz pierdół takich jak spalone żaróweczki nie działo się nic złego- JEŚLI UŻYTKOWNIK wziął choć raz instrukcję obsługi samochodu do ręki i przeczytał co ile wymieniać chociażby OLEJ !!! niektórzy myślą:
oo miałem już takie auto i takie po co mi instrukcja obsługi ?? co ja ,. JA nie wiem jak auta używać ? " i tutaj ludzie popełniają błąd. jak już kiedyś pisałem we wcześniejszych postach miałem sąsiada, który zarzekał się, że NIGDY nie kupi auta na F - a wiecie co kupił ?? Nissana Primierę z silnikiem DCI 1,9 120KM zrobił ok. 300tys kilometrów i wychwalał silniki po niebiosa - jednak był przeogromnie zaskoczony kiedy jeden z mechaników uświadomił go podczas kolejnej wymianie rozrządu, że ten silnik pochodzi z Renault Laguna !! i jest to silnik produkowany przez właśnie Renault !!! kopara mu opadła ... wiecie czym teraz jeździ ?? nową Laguną

przepraszam za długie posty ... pozdro