REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
fredas napisał(a):daj namiary telefoniczne to do ciebie zadzwonię i ci wszystko wyjaśnię
- mam podobny problem jak rozwiążesz problem daj proszę znać -stanisław tołłoczko.MCARTUR napisał(a):fredas napisał(a):daj namiary telefoniczne to do ciebie zadzwonię i ci wszystko wyjaśnię
A na forum to nie łaska napisać może jeszcze komuś się to przyda bo jak tylko do PW to po co to forum jest
- napisz jaką auto po nagrzaniu silnika osiąga temperaturę dmuchanego z nagrzewnicy powietrza: letnią ,ciepłą czy gorącą?.Mam ten sam problem.stanisław tołłoczko napisał(a):- mam podobny problem jak rozwiążesz problem daj proszę znać -stanisław tołłoczko.MCARTUR napisał(a):fredas napisał(a):daj namiary telefoniczne to do ciebie zadzwonię i ci wszystko wyjaśnię
A na forum to nie łaska napisać może jeszcze komuś się to przyda bo jak tylko do PW to po co to forum jest
- Ja już wiem, a ty czemu nieodpowiadasz -u mnie dmuchawa dmuchała z nagrzewnicy tylko letnie powietrze, jak się okazało niesprawne było trzecie pokrętło /potencjometr/ na panelu środkowym,odpowiedzialne za otwarcie i zamknięcie nagrzewnicy /za ciepło lub zimno/. Uszkodzony był silniczek sterowania nagrzewnicą./3 pokrętło od kierowcy/. stanisław.stanisław tołłoczko napisał(a):- napisz jaką auto po nagrzaniu silnika osiąga temperaturę dmuchanego z nagrzewnicy powietrza: letnią ,ciepłą czy gorącą?.Mam ten sam problem.stanisław tołłoczko napisał(a):- mam podobny problem jak rozwiążesz problem daj proszę znać -stanisław tołłoczko.MCARTUR napisał(a):fredas napisał(a):daj namiary telefoniczne to do ciebie zadzwonię i ci wszystko wyjaśnię
- Wpierwszej kolejności przeprowadz płukanie nagrzewnicy. ja też miałem ten problem. Można to zrobić samemu jak Cię interesuje daj znać. Ja problemu już nie mam.stanisław tołłoczko napisał(a):- napisz jaką auto po nagrzaniu silnika osiąga temperaturę dmuchanego z nagrzewnicy powietrza: letnią ,ciepłą czy gorącą?.Mam ten sam problem.stanisław tołłoczko napisał(a):- mam podobny problem jak rozwiążesz problem daj proszę znać -stanisław tołłoczko.MCARTUR napisał(a):fredas napisał(a):daj namiary telefoniczne to do ciebie zadzwonię i ci wszystko wyjaśnię