Witam czy w tej wersji Freelander GS 2.0 td4 rok 2002 silnik bmw przy obrotach 3000tys predkosc 80km/h 4000tys 100km/h i max prędkość 120km/h przy 5000tys .I czy istnieje możliwość zmiany skrzyni na normalniejszą czy to jakaś usterka żadnych błędów auto jest dynamiczne tylko te krótkie biegi
nie mogę ci teraz dokładnie napisać ile mam przy 3000 obrotów bo musiał bym wsiąść do samochodu i sprawdzić ale wydaje mi się ,że przy takich obrotach to u mnie prędkość przekracza 120 km/h
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
BMW 1602 Electric (1972) - samochód elektryczny Począwszy od 1969 r. BMW skonstruowało dwa eksperymentalne pojazdy na podstawie BMW serii 02 w celu przetestowania właściwości napędu elektrycznego w praktyce. Funkcję manualnej skrzyni biegów przejął silnik bocznikowy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.