Witam W czasie jazdy silnik jakby na ułanek sekundy zgasł /szarpnięcie/, zdarzyło mi się to 2 razy na przestrzeni 20 km /przejechałem około 150 km/. Wcześniej miałem tak chyba w zeszłym roku raz Może mi ktoś podpowiedzieć co to może być ?
Ja tam nie widze nic w opisie o rodzaju silnika jedynie w twoich danych ale to o niczym nie świadczy po pierwsze wstaw auto na kompa moze cos wykaze moja pierwsza mysl to elektrozawor na pompie
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Volvo rozwija auta elektryczne - ładowanie w 90 minut Nowe, elektryczne Volvo C30 przyspiesza do 70 km/h w 5,9 sek., a ładowanie jego baterii zajmuje tylko 90 minut. Skrócenie czasu ładowania i polepszenie osiągów aut elektrycznych stało się możliwe dzięki współpracy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.