Na początek witam wszystkich bardzo serdecznie
![Smile :)]()
Na forum trafiłem gdyż przymierzam się do zakupu LR freeladera. Chcę przeznaczyć na to około 30 tys zł. Czytałem już wiele na temat awaryjności, co się często psuje itd. jeszcze mnie to nie odstraszyło hehe
Oczywiście ma to być auto po 2001r. z silnikiem diesla TD4 3 drzwiowe. Wiec tak pytania które mnie nurtują to:
- Czy jest możliwe żeby te auta z rocznika 2001-2002 miały po 130 tys przebiegu? bo znalazłem wiele takich ofert, i czy serwis ASO jest w stanie potwierdzić przebieg. Na pewno auto przed zakupem będę chciał sprawdzić w ASO.
- Zastanawiam się czy nie sprowadzić anglika i go profesjonalnie przerobić. Tylko pytanie jak wyglądają opłaty, i czy auto może przyjechać tutaj na własnych kołach czy musi być przywiezione na lawecie.
Mam zamiar nim pojeździć jakieś 4 lata, czytałem oczywiście że nie jest to auto terenowe, tylko osobówka z napędem na 4 koła i nieco większym prześwitem. Oczywiście o takie auto mi chodzi będzie użytkowane na szosie nie w terenie no może jakieś polne drogi to wszystko. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam