Czy do skrzyni biegów,reduktora, tylnego mostu można zastosować oleje syntetyczne teoretycznie lepsze niż zaleca producent ale i tu jest problem czy jest to korzystne
Ostatnio edytowany przez MCARTUR, 25 Lis 2008, 17:58, edytowano w sumie 1 raz
WSZYSTKIE PRZEKłADNIE ZALAłEM 75/90 / MOBIL /------JAK NA RAZIE SUPER CHODZI ......BIEGI WCHODZą JAK W MASEłKO ITD.-------------------------------40Zł / LITRA....ZUżYłEM RóWNO 4L
Kupiłem mobila 75W90 ,MTF 94 i jeszcze muszę do tylnego mostu kupić 80W90 bo takie zaleca producent.Olej silnikowy muszę też kupić inny bo kupiłem do pompowtryskiwaczy Texaco 505.01 a przecież ten samochód nie ma pompowtryskiwaczy,nie wiem jak do tego doszło chwilowe zaćmienie chyba.Gdyby komuś był potrzebny niedrogo oddam lub zamienię na półsyntetyk.
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Jak bezpiecznie wykonać manewr wyprzedzania? Wyprzedzanie to niebezpieczny manewr, który polega na przejeżdżaniu obok pojazdu lub innego uczestnika ruchu poruszającego się w tym samym kierunku. W Polsce związane jest to najczęściej z chwilową zmianą pasa ruchu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.