Freelander pikanie po otwarciu drzwi

29 Gru 2008, 20:00

mi tez tak mowil ale mialem dwa piloty i na dowch mi pikalo wiec zaryzykowalem na jednym ;) zadzialal potem drugi ;) no i spokoj mam narazie ;)
BuLLgOd
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bielsko-Biała

29 Gru 2008, 21:10

Cały temat wymiany baterii masz w temacie ''Freelander pilot'' str. 2 lub 3 -godny polecenia
ebudolice
Nowicjusz

Miejscowość: Dolice

01 Sty 2009, 19:55

wymienilem baterie jak ja wyciaglem to kilka razy naciskalem guziczki zeby reszta energi zeszla z pilota i zalozylem nowa. wszystko bylo ok pilot dziala pikania brak. pozdrawiam
land rover freelander 2000r. 1.8 petrol 120KM
rafciuch
Aktywny

Miejscowość: grudziadz

02 Kwi 2009, 01:33

witam!
u mnie rowniez po wymianie baterii pikanie ucichlo :)
ponocpodobno
Nowicjusz
Awatar użytkownika

05 Kwi 2009, 19:42

Witam. Nie wiem o czym wy piszecie :shock: To pikanie to jest alarm :!: po otwarciu drzwi z pilota alarm się rozbraja i to samo masz jak wyciągniesz kluczyk ze stacyjki to też pika.Oczywiście to jest moje zdanie i mogę się mylić :!:
baca
Nowicjusz

06 Kwi 2009, 15:51

Możesz.I właśnie to robisz.Pika jak są baterie słabe, a jak Ci pika za każdym razem nawet jak wyciągniesz kluczyki to pewnie masz przekładke, która jest źle zrobiona.
motorro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ziemia Lubuska/Dolny Śląsk
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Bezpieczne auta służbowe
    Światowa Organizacja Zdrowia WHO szacuje, że około 30% wypadków drogowych na świecie powiązanych jest z pracą. Dodatkowo Bank Światowy, przygotowując rekomendacje dla poprawy bezpieczeństwa ruchu drogowego w Polsce, ...

07 Kwi 2009, 11:09

Teraz to ty się mylisz.Nie mam przekładki zrobionej ponieważ mam anglika i śmigam po Irlandii.Dla pewności wymienię baterię i dam znać.
baca
Nowicjusz

07 Kwi 2009, 20:13

Widzisz!Ale wiedzizałem że jest coś z Anglią. :lol:
motorro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ziemia Lubuska/Dolny Śląsk