witaj
td 4, rocznik 2006. przy okazji jak najprosciej wymontować tą półoś. jedni mówią że wystarczy odpiąć wahacz, inni że tylko kolumnę mcpersona, a inni że obie te rzeczy
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Chroń środowisko! Nie wylewaj olejów gdzie bądź! Natknąłem się na artykuł który przedstawia kilka negatywnych aspektów wylewania olei gdzie popadnie. Wiadomo każdy z nich korzysta, ale nie każdy wie co z nimi potem robić. "Wiele ludzi, przede wszystkim właściciele ...
witaj,
tu może być problem bo kupiłem go niedawno u pośrednika w niemczech i szczerze mówiąc nie wiem czy w naszych firmowych warszatach rovera gwarancja jest ważna i na jakich warunkach bywa z tym różnie, sprawdzę to, dzięki za podpowiedź. swoją drogą jeśli znasz dane pierścieni to proszę podaj je.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.