Witam mam maly problem z moim autkiem,no moze nie taki maly bo niewiem jak sie nazywa ta czesc [link wygasł] rozmawialem ze znajomym i powiedzial mi ze ta czesc odpowiada miedzy innymi za wyciszenie?.podczas jazdy na 3-4 biegu slysze tak jakby drzenie ,buczenie ale tylko przy niskich obrotach (do 2 tys na tych biegach)w predkosci do 30 mil/h.gdy jade juz szybciej 70-80 mil wszystko jest ok nic nie slychac.2 tygodnie temu zajrzalem pod samocchod i zobaczylem ze ta metalowa obrecz bodz oslone moge sciagnac reka a pod spodem byla guma ktora wczesniej trzymala to metalowa obrecz.Narazie zrobilem to domowym sposobem tzn zalalem silikonem i zlapalem na wkrety moze to nieprofesjonalne ale jest lepiej niz wczesniej.chcialbym sie dowiedziec jak nazywa sie ta czesc i ile moze kosztowac ?czy moge ja dostac osobno czy tak jak jak na zdjeciu z calym walem napedowym?z gory dziekuje za odpowiedz .pozdrawiam
Samochody elektryczne – co warto wiedzieć? [część II] Kontynuujemy nasz przewodnik po świecie motoryzacji napędzanej elektrycznością, który wzbudza zainteresowanie coraz większej liczby osób. Wraz z nimi pojawia się wiele pytań. W tej części analizujemy stereotypy ...
Kultowy model Renault 4 świętuje 60-lecie W 2021 roku mija 60 lat od wprowadzenia Renault 4. Historia tego modelu to prawdziwe succes story. Na przestrzeni trzydziestu kilku lat sprzedano łącznie ponad 8 milionów sztuk Renault 4 w ponad 100 krajach. Renault ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.