tylna szyba dobrze ci się domyka ?
sprawdź jeszcze czy ci nie podcieka przez tylną szybę karoseryjną, ja tak miałem
te gumy pod plastikami są po to żeby przy zamykaniu drzwi nie tworzyło się nadciśnienie w kabinie które powoduje niezły ból uszu . W związku z tym odradzam całkowite zaklejanie tych skrzeli
5d
W w 3d jest to jakoś inaczej z tymi boczkami?? Nie pamiętam jak to jest 3d. Ostatni raz widzialem 3d jak szukalem Frelka zeby kupic
[ Dodano: Sro Kwi 28, 2010 15:26 ]
LANDEK99 napisał(a):tylna szyba dobrze ci się domyka ? ... tylną szybę karoseryjną,....
Którą masz na myśli? Tą co jest wklejona na stałe? Bo te są szczelne. Tylka na klapie też nie przepuszcza bo wszystko jest suche, jedynie co to woda w schowku..a tam jest wykładzina i nie wiem czy jej nie naciąć zeby dokładnie wysuszyć i zobaczyć czy woda czego tam nie porobiła
[ Dodano: Pon Maj 03, 2010 17:34 ] Woda w schowku była zawsze jak wyjechałem z myjni. Weekend miał być suchy ale ciepło było tylko w piatek kiedy to wszystko się suszyło. Od soboty d..a...auto pozamykane a wody w schowku jeszcze wiecej niż było przed suszeniem.
Chyba to jednak uszczelki od szyb. Jak zdjąć te plastiki żeby nic nie połamać?
[ Dodano: Sob Maj 08, 2010 14:58 ] Udało mi się wreszcie rozebrać bagaziorek i wyciągnąć wykładzinę aby wysuszyć wszystko.
Co dziwne znalazłem kabel zakończony wtyczką:
Czy ktoś wie od czego to może być?
[ Dodano: Wto Maj 11, 2010 09:49 ] I super. Wykładzina nawet wyprana. Wszystko wysuszone. Uszczelki przejechane silikonem i mimo duzych deszczów ostatnimi czasu wszystko suche. Zobaczymy na jak długo.
Ale dalej nurtuje mnie ta wtyczka...od czego to może być.
[ Dodano: Wto Maj 18, 2010 12:24 ] I znów woda....ale teraz mokra krawędź podsufitki zaraz przy tylnych drzwiach pod plastikową listwą od tylnej szyby. Ciągle pada i pada i nie ma kiedy zrobić z tym porządku...garażu nie ma...buu...
Czy ktoś to rozbierał już kiedyś?
Tak na moje oko to chyba nawale silikonu czarnego i założę listwę spowrotem.
Mokra tylko krawędź i kapie z niej na podłoge bagażnika i ścieka do schowka...
Na początku myślałem że od anteny coś przecieka (doświadczenie z innego auta) ale antena jest z przodu auta wiec to raczej niemożliwe.....
była moja mała bestia - Freelander 2002 1.8 petrol teraz jest Ford S-MAX Titanium
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Silnik 1UR-FSE Turbodoładowaniem nie dysponuje natomiast 4,6-litrowy silnik 1UR-FSE. Tę jednostkę Lexus również montował pod maską swoich największych i najbardziej komfortowych limuzyn. W latach 2006-2017 motor był dostępny w modelu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.