Freelandera Części

22 Mar 2007, 00:34

Witam wszystkich serdecznie.
Czy ktoś może mi pomóc gdzie moge kupić używane lub nowe części do do Land Rover Freelander?
Szukam rozrusznika.

Land Rover Freelander
1800cm, 1998 rok.
Bodzio5
Nowicjusz

Miejscowość: Gliwice

22 Mar 2007, 15:31

https://czesci.forumsamochodowe.pl/land-rover-freelander
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

dzwoń, pytaj, rozmawiaj. :wink: powodzenia.
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

26 Mar 2007, 23:34

A jak bardzo chcesz prosto od producenta, to http://www.247spares.co.uk/car-parts lub ebay.co.uk :lol: , ale nie wiem czy opłaci ci się sprowadzać z UK.
DFireCrow

28 Gru 2008, 18:43

Fire Crow napisał(a):A jak bardzo chcesz prosto od producenta, to www.247spares.co.uk/car-parts lub ebay.co.uk :lol: , ale nie wiem czy opłaci ci się sprowadzać z UK.
- szukaj częsci samochodowe na ALLEGRO - DUŻO TEGO JEST.
stanisław tołłoczko
Początkujący

Miejscowość: pomorze

28 Gru 2008, 18:58

jak masz mniejsce np pod domen to czesto jest tak ze oplaca sie kupic allika dawce nie ejestrowac go i w razi awari jakiejs czesci poprostu ja przekladac angliki sa juz od 6 tysiecy a czesci kosmicznie drogie
land rover freelander 2000r. 1.8 petrol 120KM
rafciuch
Aktywny

Miejscowość: grudziadz

28 Gru 2008, 22:14

Ale za 6 tysięcy to ty kupisz sobie auto które będzie w jeszcze gorszym stanie niż to którym teraz jeździsz.
motorro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ziemia Lubuska/Dolny Śląsk
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak działa bezstopniowa skrzynia biegów?
    Przekładnie manualne samochodów osobowych mają zwykle 5 lub 6 biegów, automatyczne często więcej. Rekordzistą jest Lexus, który w modelach LC 500 i LS 500 stosuje dziesięciobiegowy automat. Istnieją jednak ...

30 Gru 2008, 20:04

dzielę się informacją : w UK opłaca ci się kupować części tylko musisz mieć tam kogoś i sam wiedziedż gdzie szukać na ebaju nie zawsze znajdziesz co ci potrzeba w dobrej cenie, części są czasem tańsze nawet o 60-70 procent do tego dochodzi ci transport lub przesyłka (mówię o częściach które są chodliwe)
fredas
Początkujący

28 Maj 2019, 10:44

Tutaj jest sklep z częściami do Land Rovera czesci.lr.pl. Ceny bardzo ok :ok:
mauryc
Nowicjusz