w tym przypadku td4 to silnik BMW ale uważaj gdzieś kiedyś czytałem że koleś kupił frelka z taką naklejką na drzwiach tylnych a silnik miał od rovera Pozdrawiam
Od maja wzrasta liczba zdarzeń drogowych z udziałem dzieci i młodzieży Od lat nasilenie wypadków komunikacyjnych z udziałem młodych uczestników ruchu (7-14 lat) rozpoczyna się już w maju i trwa do września(1). Maj, lipiec i wrzesień to także miesiące z najwyższą liczbą ofiar wśród ...
Sztuka jazdy w warunkach zimowych Opady śniegu mają ogromny wpływ na warunki panujące na drodze – do tego stopnia, że niektórzy mało doświadczeni kierowcy zimą wolą zostawić samochód w garażu. Taki krok nie jest jednak konieczny, choć ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.