REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Powinna zejść bo jest na wcisk ale być może ktoś wcześniej coś gmerał i ją przykleił stąd twoje problemy z jej zdjęciem. Wrzuć może fotkę to zobaczę jak to wygląda.nowicjusz92 napisał(a):Próbowałem w lewo w prawo i jednocześnie ciągnąć do góry ale ani drgnie. Prób wykrecenia to samo. Ściąłem ta gabke i została taka "kulka" z pionowymi rowkami dookoła. I tu moje pytanie ciąć ja w cholere czy da się ją zdać bez cięcia?
I ok, czasem trzeba trochę siły przyłożyćnowicjusz92 napisał(a):No i faktycznie gałka na feeazvh zaklęcia bez Szweda się nie obyło. Korpus wymieniony
Jak szarpałeś się z gałką to byc może coś się przestawiło. Jak wcześniej wchodziły lżej to sprawdź i wyreguluj musi być dobrzenowicjusz92 napisał(a):tylko biegi ciężko wchodzą ale to chyba tylko kwestia regulacji
Sprawdź czy nie trzeba przesmarować samego mechanizmu który jest pod dźwignią zmiany biegów. Skoro biegi wchodzą dobrze to regulacją tu nic raczej nie zmienisz.nowicjusz92 napisał(a): dźwignia chodzi ciężko ale biegi mimo to wchodzą elegancko